Szolgáltatásaink

Nemzetközi cégalapítás és fenntartás számtalan országban

01

Cégalapítás személyesen vagy online

Cégalapítás személyesen

Várjuk, Budapest belvárosában, a Deák Ferenc térhez közeli irodánkban nemzetközi cégalapítással kapcsolatban. Személyes cégalapításhoz javasoljuk, hogy az esetleges várakozás elkerülésének érdekében egyeztessen időpontot.

Cégalapítás online

Amennyiben Önnek kényelmesebb, vagy nincs ideje utazni, bizonyos országok esetén a cégalapítási folyamat online is megkezdhető. Online cégalapítással kapcsolatban kérjük keressen minket elérhetőségeinken.

02

Konzultáció

Első óra konzultáció - ingyenes

Tegye fel kérdéseit, hogy segítséget nyújthassunk a legoptimálisabb céges struktúra kialakításához, figyelembe véve az adózási és vagyonbiztonsági elvárásokat is. Szakembereink több évtizedes tapasztalatukat osztják meg Önnel a tökéletes megoldás érdekében.
Az első óra konzultáció minden esetben ingyenes.

Személyre szabott megoldások

Ügyfeleink igényeit és céljait a lehető legnagyobb gondossággal kezelve, igyekszünk minden esetben személyre szabott megoldásokat kínálni. Az alapos és megfontolt döntéshez információkra és válaszokra van szükség, ez az amit mi minden ügyfelünknek igyekszünk hiánytalanul megadni.

03

Adótervezés

Jogszabályoknak megfelelő, pénzügyi- és adótervezés

A jogszabályi keretek adta lehetőségek mellett minden növekedésre és terjeszkedésre számító vállalkozás esetben elkerülhetetlen a pénzügyi- és adótervezés. Ossza meg velünk jövőbeni terveit és mi maximális titoktartás és diszkréció mellett igyekszünk feltárni a jogszabályoknak megfelelő, optimális adókörnyezetet. Kiemelten fontos, hogy az első pillanattól kezdve a működési környezet a vállalkozás növekedését legkevésbé akadályozó térben legyen kiválasztva. Ez jelenthet többek között földrajzi vagy egyszerűen csak strukturális környezetet.

04

Cégstruktúrák tervezése

Célokkal összehangolt vállalati struktúra kialakítása

Amennyiben összetettebb vállalati rendszerekkel kapcsolatban vannak tervei, kérdései, keressen minket bizalommal. A vállalkozás érdekeinek figyelembevételével, nagy körültekintéssel és tapasztalattal alakítjuk ki a vállalati struktúrát. Akár növekedéshez, külföldi piacok megnyeréséhez, a brand kialakításához vagy a nemzetközi megítélés javításához szükséges szervezeti felépítések kidolgozásában kérje munkatársaink segítségét.

05

Alapítvány, trust, vagyonkezelő

Igényekre szabott biztonságos vagyonkezelés korszerű megoldásai

A már rendelkezésre álló vagyon, megtakarítás, hosszú évek munkájának és sikerének eredménye a leggondosabb kezelést igényli. Ma már kijelenthető, hogy igazán korszerű megoldások állnak rendelkezésre a biztonságos vagyonkezelésre. Az igényekre és körülményekre szabott, egyedi lehetőségek megkönnyítik a döntést és a későbbi biztonságos, diszkrét, gazdaságos vagyonkezelést. Ügyfeleink anyagi biztonságának és függetlenségének megőrzése a legfontosabb célunk. A megoldást minden esetben megbízóink szemléletét figyelembe véve dolgozzuk ki.

06

Kész cégek, “ready-made” cégek

Megalapított, új „polc-cégek” azonnali igényekre

Amennyiben Önnek egy már meglévő – korábban alapított – vállalatra van szüksége, kérem kérje egyedi ajánlatunkat. Ezek az úgynevezett „polc-cégek” azért lettek megalapítva, hogy ügyfeleink azonnali igényeit is ki tudjuk szolgálni. Természetesen ezek a vállalatok soha nem végeztek semmilyen gazdasági tevékenységet és nem rendelkeznek bankszámlával.

Rendelkezésre álló, eladó cégek

Kérem, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy részletesebben tájékoztathassuk a rendelkezésre álló, eladó cégekről.

07

Cégmódosítás, fenntartás, megszüntetés

Jelenlegi vállalkozásával kapcsolatos ügyintézés - több, mint 60 országban

Már van vállalkozása külföldön, de a tanácsadó vagy az ügynök nem elérhető? Meglévő vállalkozásokkal kapcsolatos ügyintézés, módosítás, megszüntetés igénye esetén is keressen minket bizalommal. Több mint 60 országban – partnereink segítségével – van lehetőségünk cégügyeit intézni.

08

Egyedi igények

Különleges igények cégalapítás terén

Speciális, ajánlatunkban nem szereplő igényeivel, kéréseivel kapcsolatban keressen fel bennünket, elérhetőségeink egyikén.

09

Bizalmi vagyonkezelő, vagyonkezelő alapítvány

Vagyonvédelmi és optimalizációs megoldások

Mindkét jogintézmény célja azonos, azonban érdemes megismerni a különbségeket a döntést megelőzően. Munkatársunk tájékoztatja Önt a lehetséges vagyonvédelmi és optimalizációs hatású megoldásokról. A bizalmi vagyonkezelő és a vagyonkezelő alapítvány előnyeit segítünk a legnagyobb hatékonyság mellett kihasználni.

10

Nemzetközi védjegybejegyzés, oltalom, szabadalom

Nemzetközi- vagy hazai védjegy, oltalom, szabadalom

Nemzetközi- vagy hazai ábrás- vagy egyéb védjegy bejegyzésével kapcsolatban keresse munkatársunkat. A szakszerű eljárás lebonyolítással rengeteg időt és energiát takaríthat meg a bürokratikus útvesztők labirintusában. Oltalmi- és szabadalmi bejegyzésekkel kapcsolatban szintén állunk rendelkezésére.

11

Nemzetközi örökösödés, hagyatéki ügyek

Vagyonelemek feltárása külföldön

A határon átnyúló, külföldi vagyonelemek feltárása és a hagyatéki eljárásban való megfeleltetése sok esetben nem egyszerű feladat. Amennyiben Ön tud vagy sejt örökjogos vagyont külföldön, javasoljuk, hogy a lehető leggyorsabban – még a hazai eljárás ideje alatt – igyekezzen ezeket feltárni. Amennyiben segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal.

12

Céginformációk beszerzése külföldről

Külföldi cégek adatainak beszerzése

A jogszerű és biztonságos működés egyik alapvető feltétele a partnereink megismerése az üzletkötés előtt. Ezzel az esetleges kockázatok csökkenthetőek és a bizalom erősíthető. Sok esetben azonban nem is olyan egyszerű ezekhez hozzájutni, vagy ha igen, akkor csak jelentős költségek árán.


Külföldi cégek adatainak (cégkivonat, céginformáció, pénzügyi adatok) beszerzését bízza ránk, hogy ezzel időt, energiát és költséget takarítsunk meg Önnek.

Cégalapítási szolgáltatásaink

Cégünk professzionalitásának alapját csapatunk szakmailag magasan képzett, megbízható tagjai és felelős vezetése adja. Vállalkozásunk ügyvédekből, közgazdászokból, könyvelőkből és nemzetközi szakjogászokból áll, akik saját területük szakértőjeként működnek közre a cégalapítási projektekben. Szervezetünk így támogatja több éve stabilan, méltán elégedett ügyfeleit.
KEZDJEN BELE AKÁR MÁR MA

Tudjon meg többet az Ön cégalapítási lehetőségeiről

Kollégáink készséggel segítenek Önnek